laptoptas bedrukken
 

Levertijd van onze bedrukte Laptoptassen

deken bedrukkenJe bestelling verlaat binnen 48 uur ons atelier. De totale levertijd na het moment van je bestelling bedraagt max. 3-5 kantoordagen.

Kies voor 'betalen achteraf' in het bestelproces, om te voorkomen dat we op een geslaagde betaling vooraf moeten wachten.

Ongeveer 95% van de bestelling verlaat onze productie in Duitsland binnen 48 uur. Voor 5% van de bestellingen hebben we 2 dagen nodig. Het verzenden duurt gemiddeld 3-5 dagen.

Spoedbestellingen

Voor bestellingen die met spoed geleverd moeten worden, bieden we de express bezorgingsoptie aan. Voor bezorging in NL zijn de kosten van express bezorgen Euro 29,00 (in plaats van de normale portokosten van Euro 3,99 voor bestellingen met een waarde tot Euro 24,90, en de reguliere portokosten zijn Euro 5,99 voor bestelbedragen daarboven).

Vink voor een express bestelling de optie bij de checkbox aan, in het bestelproces. Express bestellingen die worden geplaatst voor 10 uur ís ochtends (bijvoorbeeld maandag), zullen de tweede dag (woensdag) worden bezorgd.

Als je bestelling erg dringend is, vraag dan je bank naar de mogelijkheden voor een spoedbetaling. Als er een nationale feestdag tussen de besteldag en de leveringsdag zit, dan duurt de bezorging een dag langer.


Bij Laptoptasbedrukken.nl bedruk
je je eigen unieke designer laptop-
tassen voor een online bodemprijs

feedback hoodie shop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home    |  Levertijd   |  FAQ   |  Over ons   |  Links   |  Contact 030-310 0057   

© Laptoptasbedrukken.nl | Ontwerp goedkoop je eigen laptoptas